Oversized bomberjakke

Hej alle sammen og tak fordi I er kommet herind forbi bloggen i dag. Det er jeg glad for. Det skal handle om bomberjakker i dag herinde. Det er nemlig noget, som jeg er begyndt at blive ret glad for. Læs med herinde i dag og se hvordan jeg styler min jakke.

Hvordan styler man bomberjakke?

I dag herinde på bloggen skal det handle om bomberjakke, som er en jakke der igen er kommet frem i modelysets skær. Det er især den oversize type, som har sin revival lige nu. Man ser den endda i high street forretninger, og det betyder altså, at den er helt fremme med de seje trends lige nu. Men hvordan styler man sådan en jakke, og er det mon noget for dig? Det er det, som det skal handle om i dag. Jeg er ret vild med bomberjakker og jeg styler din ofte i weekenden, når jeg ikke skal på kontoret. Så har jeg den på med højtaljede jeans og en cropped hvid tee. Jeg laver to fletninger i håret og tager kasket på, så er det hjemme. Som sko har jeg tit Jordans på til den. Så får man altså det her ret chili weekend-look, som ligner, at man slet ikke prøvede at sætte noget fedt sammen, men alligevel får en Haley Bieber-energi over sig. Ret cool girl på Instagram eller TikTok. Er det noget for dig?

En jakke for mængden

Denne bomberjakke har levet gennem mange generationer, og det er fedt, at den igen er kommet tilbage som noget ret it-girl artigt. Jeg kan huske, da jeg gik i gymnasiet, at man gik i bomberjakker. Det var dog ikke oversize, men de mere feminine jakker, som endda var lidt cropped bagtil. Jeg havde en super fin en i lyserød, i sådan noget satin-skindnede stof og jeg elskede at have den på men jeans og en hvid tee. Dengang var man jo lidt mere teenage-agtigt, så jeg husker ikke mig selv som særlig sej, men det følte jeg helt sikkert nok alligevel. Jeg håber, at I har fået noget ud af denne blogpost herinde i dag, for det er kart en af dem, som jeg har glædet mig til at skrive. Jeg elsker at skrive en mode herinde og style forskellige stykker tøj sammen med jer.

Hvis du vil læse mere på bloggen, så kan du også gøre dette lige her. Jeg håber, at I alle får en rigtig dejlig mandag derude og vis mig gerne jeres bomberjakker på instagram ved at tagge mig i jeres posts.

Leave a Reply